algemeen

Veel goals. Veel fun. Veel fairplay.

Business Zaalvoetbal bestaat 2 weken en in totaal 4 matchen. Nog pril, maar toch al een goed moment om de eerste indrukken te verzamelen.

“Hopelijk zullen de meeste matchen gelijk opgaand zijn”. Onze woorden waren nog niet koud, of Ausy kreeg al meteen een 22-2 aangerekend in hun eerste match tegen 3D Systems. Ongeveer om de 2 minuten moest de arme doelman van Ausy de bal uit zijn netten vissen. De spelers van 3D Systems hadden echter geen compassie en beseften dat het doelpuntensaldo wel eens van cruciaal belang zou kunnen zijn aan het einde van de rit. De spelers van Ausy vatten de match krachtig samen: “In het begin ging het gelijk op, maar eenmaal die eerste goal viel ging het snel.” Jammer voor hen viel die eerste goal wel erg snel.

Tussen Yokogawa en Absoluut was het spel evenwichtiger, maar met een ruime 10-3 overwinning toonde het technologiebedrijf dat het net iets meer kwaliteiten in de rangen heeft om het verschil te maken. De creatieve breinen van Absoluut zijn echter geen opgevers. Betrouwbare paparazzi hebben namelijk beelden van hoe ze een nieuw tactisch plan aan het uittekenen zijn voor hun volgende match, op 23 oktober tegen Ausy.

Ariad tegen EASI was dan weer een ware thriller. Met nog 5 seconden op de klok maakte Cedric Desmet de verlossende 9-8 in het voordeel van Ariad. De spelers van EASI besloten daarom hun teambuilding verder te zetten met een weekendje Ardennen om deze kater door te spoelen. Volgens geruchten is de spreekwoordelijke 3e helft daar nog steeds aan de gang.

Een weekje later haalde Acerta het met toch wel stevige 14-5 cijfers van een moedig Mazak. Vooral Toon Huybrechts toonde zich met 5 goals en 3 assists een te duchten concurrent voor die felbegeerde gouden businesschoen.

Tot slot, proficiat aan de 8 teams die reeds gespeeld hebben voor hun fairplay!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *