algemeen

Bedrijf in de kijker: Terumo

Bij Terumo Europe zijn ze enthousiast over het nieuwe Business zaalvoetbal seizoen!

Vorig seizoen werd helaas afgebroken vanwege covid, maar vanaf de lente werd het seizoen in sneltempo verder afgewerkt. Dit gaf de kans om op een sportieve en gezonde manier aan teambuilding te doen, na een lange periode met veel thuiswerken en weinig sociale activiteiten.

Bij Terumo zijn ze fan van Business Zaalvoetbal omdat het mensen uit verschillende delen van het bedrijf bij elkaar brengt. Er werken +700 collega’s in Haasrode wat het soms moeilijk maakt om echt verbinding te maken tussen afdelingen. Het Terumo Futsal Team zorgt voor deze connectie. Als de timing goed valt, hebben ze zelfs collega’s van hun kantoren in het buitenland die meedoen.

De competitie is ook zeer toegankelijk voor iedereen die bereid is om mee te doen, ongeacht hun vaardigheidsniveau of ervaring. Ze doen hun uiterste best om te winnen; maar samen plezier hebben, een faire wedstrijd en positief zijn, blijven prioritair. Na afloop samen een drankje drinken draagt ​​bij aan de beleving en leidt tot interessante gesprekken ook met de andere teams.

Op 6 oktober start de eerste wedstrijd van het seizoen 2022 – 2023. Benieuwd wie dit jaar zich tot kampioen mag kronen.

Interesse om nog deel te nemen? Neem dan snel contact op via de website.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *