algemeen

Publicatie: Business zaalvoetbal start met doelpuntenfestival

LEUVEN – De zaalvoetbalcompetitie van de Leuvense start-up Business Zaalvoetbal is afgelopen vrijdagavond afgetrapt met een wedstrijd tussen Ausy en 3D Systems .Uitslag: 2-22. 

De kop van Business Zaalvoetbal is eraf. En de jongens van het Leuvense IT-bedrijf Ausy zullen het geweten hebben. Tijdens de openingsmatch van de bedrijven zaalvoetbalcompetitie kregen ze 22 doelpunten om de oren van 3D Systems, een bedrijf dat actief is in 3D-printing. Fabio Mergan en Christophe Aertgeerts redden de eer voor Ausy.

Teambuilding 

Het was deze laatste en Dimitri Joos die dit voorjaar sport-en netwerkbedrijf Business Zaalvoetbal boven de doopvont hielden. De account managers willen via sport, in casu zaalvoetbal, bedrijfsteams met elkaar in contact brengen om te netwerken of andere activiteiten. “Mijn eerste indruk is dat het meer gaat over teambuilding dan netwerking”, vertelt Christophe na zijn pot zaalvoetbal. “De meeste spelers komen voor een wedstrijd zaalvoetbal met collega’s.”

Volzet/wachtlijst 

Het eerste seizoen van Business Zaalvoetbal is meteen volzet. Behalve Ausy en 3D Systems komen ook de bedrijven Cronos, Idewe, Absoluut, Acerta, Ariad, Easi, Mazak en Yokogawa met een team aan de aftrap. “Momenteel staan er twee ploegen op de wachtlijst voor komend seizoen. Het is de doelstelling om meerdere competities te organiseren in het Leuvense, zodat de deelnemende ploegen ook kunnen spelen tegen teams van hun niveau. Dan is het voor iedereen plezant”, luidt het.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *